Route naar B&B Hendricus

Route naar B&B Hendricus met de auto
Parkeren bij B&B Hendricus kan eventueel voor de deur. B&B Hendricus ligt aan de parallelweg van de Kruisweg. De toegang naar de parallelweg ligt na de rotonde.

Alternatief parkeren
Omdat het voor de deur soms druk kan zijn, is het handiger om de auto om de hoek te parkeren, op de Prins Bernhardstraat (zie A). Let op, wegens paaltjes op het fietspad is het niet mogelijk om direct van de Kruisweg 1079 naar de Prins Bernhard straat te rijden. Stel je autonavigatie in op Prins Bernhardstraat 1, Hoofddorp. Aan het einde van de Prins Bernhardstraat, aan je rechterhand (tegenover de ingang van Danscentrum Marcella), is gratis parkeerruimte. Het is vervolgens nog een minuutje lopen naar B&B Hendricus (straat uit en linksaf, zie B).

B&B Hendricus met het openbaar vervoer
Naar B&B Hendricus vanaf Schiphol. Neem de snelbus 300 of 310 (wordt ook de Zuidtangent genoemd) naar Station Hoofddorp. Neem op het station de trap naar beneden en pak daar bus 340 (richting Haarlem). Stap uit bij halte Geniedijk. Loop 5 minuten terug over de Kruisweg, tot huisnummer 1079 en je bent er!

Van B&B Hendricus naar Haarlem. Bus 340 stopt op de halte Geniedijk – 5 minuten verderop in de straat – deze bus rijdt rechtstreeks naar het centrum van Haarlem. De reistijd is ongeveer 20/25 minuten.

Van B&B Hendricus naar Amsterdam. Bus 340 stopt op de halte Geniedijk – 5 minuten verderop in de straat (richting Uithoorn), deze rijdt rechtstreeks naar het station van Hoofddorp. Daar neem je de trein naar Amsterdam Centraal, Amsterdam RAI of Amsterdam Zuid. Daar kun je verder lopend, met tram of metro. Afhankelijk van welk eindstation je kiest duurt de treinreis 10 tot 15 minuten.

Plan je Openbaar Vervoer

Plan je route